INFORMAŢII PERSONALE | PAȘCA CLAUDIA |
Avram Iancu, Nr. 41, Huedin, 405400, Jud. Cluj, România | |
– 0733696413 | |
claudia.pasca@usamvcluj.ro; pascaclau@yahoo.com | |
Sexul feminin | Data naşterii 30.01.1989 | Naţionalitatea Română |
EXPERIENŢA PROFESIONALĂ |
01.03.2016 – prezent Laborant în cadrul Facultății de Zootehnie și Biotehnologii, USAMV CN;
2016 Auditor extern doctoranzi/postdoctoranzi, USAMV CLUJ-NAPOCA
05.11.2015- prezent Asistent de cercetare în controlul calității produselor alimentare, în cadrul
proiectului PN II 148/2014.
18.11.2015- prezent Membru al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat (C.S.U.D). din cadrul
USAMV CN
06.10.2015-prezent Membru în cadrul Proiectului: Studiul impactului prunului transgenic rezistent la
Plum pox potyvirus asupra organismelor nevizate si evaluarea stabilităţii rezistenţei
şi a performanţelor agronomice ale acestuia în contextul protejării mediului şi a
sănătăţii consumatorilor.
01.10.2014- prezent Doctorand la Tehnologia Producțiilor Animaliere, din cadrul Facultății de
Zootehnie și Biotehnologii, USAMV CN
2015 Auditor intern doctoranzi/postdoctoranzi, USAMV CLUJ-NAPOCA
29.11.2012-30.11.2014 Inginer coordonator de producție la SC.UNILACT TRANSILVANIA.SRL loc.
Unirea, Jud. Alba
20.09.2011 – 30.11.2013 Președintă Cămin ¨Agronomia¨ loc. Cluj-Napoca
2012 Inspector pentru conformare ecologică la SC.ECOCERT.SRL loc. Cluj-Napoca
9.10.2012-1.02.2014 Reprezentant al masteranzilor la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor
15.09 – 5.10.2012 Membru în comisia de cazare la Facultatea de Agricultură
28.01-28.06.2011 Experiență Erasmus Franța
- -28.06.2011 Cercetare în laboratorul UR CALITYSS, FRANȚA – Laborator de microbiologie
- – 2012 Membru Club Erasmus, USAMV CN
2009-2010, 2010-2011 Membru în Consiliul de Cămin ¨Agronomia¨ loc. Cluj-Napoca;
Membru în Asociația Studenților din Facultatea de Agricultură: la departamentul
de Burse și Social, Invățământ și Cultură;
2008 – 2011 Practică universitară
EDUCAŢIE ŞI FORMARE |
2014 – prezent Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
Facultatea de ZOOTEHNIE Și BIOTEHNOLOGII;
Doctorat în TEHNOLOGIA PRODUSELOR ANIMALIERE;
2012 – 2014 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
Facultatea de ȘTIINȚA ȘI TEHNOLOGIA ALIMENTELOR
Masterat FOOD QUALITY MANAGEMENT
2008 – 2012 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
Facultatea de AGRICULTURĂ
Specializarea CONTROLUL ŞI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE
Inginer în industria alimentară (licențiată în microbiologie)/ Diplomă de licență,
Diplomă Șefă de Promoție
28.01.2011- 28.06.2011 Université VetAgroSup (Institut d’ensegniment supérieur et de recherche en
alimentation, santé animale, sciences agronomigues et de l’environnement)
CLERMONT-FERRAND, FRANȚA
-student Erasmus/ Certificat Erasmus;
2004 – 2008 Liceul Teoretic ¨Octavian Goga¨ Huedin Jud.Cluj
Filiera: Teoretică; Profilul: Real
Specializarea: Matematică-Informatică / Diplomă de Bacalaureat
Competenţă digitală | AUTOEVALUARE | ||||
Procesarea informaţiei | Comunicare | Creare de conţinut | Securitate | Rezolvarea de probleme | |
Utilizator experimentat | Utilizator experimentat | Utilizator experimentat | Utilizator experimentat | Utilizator experimentat | |
Niveluri: Utilizator elementar – Utilizator independent – Utilizator experimentat |
|||||
Atesat informatică – iunie 2008 |
COMPETENΤE PERSONALE |
Limba maternă | Română | ||||
Alte limbi străine cunoscute | ΙNΤELEGERE | VORBIRE | SCRIERE | ||
Ascultare | Citire | Participare la conversaţie | Discurs oral | ||
Limba engleză | B1 | B1 | B1 | B1 | B1 |
Nivel B1 Utilizator independent | |||||
Limba franceză | B2 | B2 | B2 | B2 | B2 |
Nivel B2 Utilizator independent | |||||
Niveluri: A1/A2: Utilizator elementar – B1/B2: Utilizator independent – C1/C2: Utilizator experimentat |
Competenţe de comunicare | ▪ Spirit de echipă, sociabilă, prin abilități de comunicare foarte bune dobândite în mediul universitar și în afara acestuia. |
Competenţe organizaţionale /manageriale | ▪ Persoană dinamică, calități organizatorice, abilitate de comunicare interpersonală și pentru lucrul în echipă, eficiență în condiții de stres |
Competenţe dobândite la locul de muncă | ▪ o bună cunoaştere a proceselor de control al calităţii produselor apicole, Tehnica Spectrometriei de Absorbție Atomică, Tehnica Kjeldhal, Tehnica Soxlet, Tehnica Creșterii Viermilor de Mătase |
Alte competenţe |
– Apicultură – Am absolvit Departamentul pentru pregătirea personalului didactic nivel I și II
|
Permis de conducere: B |
Publicaţii Prezentări Cursuri
Certificări |
5 2 IFS Food Version 6 training, Cluj-Napoca Certificat de participare la Workshopul dedicat noutăților în Spectrometria de masă, organizat de firma Viola-Shimadzu, România Certificat de absolvire a Cursului de Apicultură organizat prin Proiectul Phare ¨Centru de Pregătire Multifuncțională pentru Diversificare Rural㨠eliberat de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca |
ANEXE | – pot fi furnizate la cerere |