Date, locatie Congres IX SRA

30 sept. – 3 oct. 2016, Hotel RIN Grand, Bucuresti

30 sept-2 oct: Congres + Api-Expo

2 oct. dupa-amiaza : vizita la Centrul de Apiterapie din Bucuresti, de la Mereni-Contesti si Stanesti-Racari (DB) sau Bucharest City Tour (optional)

3 oct.: Atelier practic post-Congres

4 octombrie (08:00 – 21:00)

  • vizita catre Castelul Bran, trecand mai intai pe la Fundatia Apimondia, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura si cateva stupine de pe traseu…

RIN Grand Hotel este cel mai mare hotel de 4 stele din Europa si ofera excelente facilitati pentru evenimente medicale de tip congrese, conferinte, ateliere de lucru si intalniri de afaceri.

Se gaseste la doar 8 minute de mers cu masina de la Piata Unirii, mergand spre autostrada „Soarelui”, Bucuresti >>> Constanta, pe partea dreapta a Dambovitei, langa Targul auto Vitan.

Daca veniti cu Metroul, cea mai simpla ruta catre Rin Grand Hotel este pe Magistrala 2 pana la statia Aparatorii Patriei. De acolo exista legatura cu autobuzul 202, care ajunge chiar in fata hotelului, dupa 3 statii.

De la aeroport, exista un autobuz expres care duce la statia de Metrou „Victoriei”; din Piata Victoriei luati Metroul, de asemenea pe Magistrala 2, si mergeti spre Aparatorii Patriei, apoi luati autobuzul 202, 3 statii.

Adresa exacta a hotelului este:
Strada Vitan – Bârzeşti, nr. 7D, Bucuresti, RO 042121, Romania.
Phones: +40 31 106 1111, +40 731 111 000, +40 372 100 000.
Fax: +40 31 106 1119.
Email: reservations@rinhotels.ro

Imediat langa hotel se gasesc supermarket-urile Praktiker si Carrefour, asa ca cei care va vor insoti la eveniment vor avea ce vedea sau cumpara, in afara congresului.


Hotelul are o parcare suficient de mare si ofera multe, multe alte facilitati.

Prin eleganta si oferte, raportate la pret, RIN Grand Hotel este de departe cel mai bun hotel din Romania si unul dintre cele mai bune din lume.


IMPORTANT ! Pentru rezervarea de camere in timp util si pentru a obtine discount-urile oferite doar participantilor la evenimentul nostru, va sfatuim ca in e-mail-ul de rezervare al camerelor catre reservations@rinhotels.ro sa mentionati ca sunteti „Participant la Congres Apiterapie 2016”.