Concurs api-foto 2016

Concurs international de fotografie apicola si apiterapica


Categoria 1: Albine pe flori/plante melifero-medicinale. O lista cu asemenea plante, pentru orientare, se gaseste in: https://apiterapie.ro/plante-melifere/

Categoria 2: Fotografii simple pe teme de Apiterapie (ex. utilizarea spray-ului cu propolis in tratarea unei escoriatii)

Categoria 3: Fotografii gen „reportaj“, serie foto, legate de tratamentul unei anumite afectiuni/conditii prin Apiterapie (fotografii gen inainte, in timpul si dupa tratament).

 

Pentru categoriile 1 și 2, rugăm fiecare participant la acest concurs sa ne trimita maxim 3 fotografii.

Pentru categoria 3, maximum 6 fotografii, realizate în ordine cronologică (si datate), sunt acceptate.

Important !
Fiecare fotografie trebuie să fie trimisa în două exemplare:

  • primul exemplar : in original, « brut », nesemnat.
  • al doilea exemplar cu anul/data si numele autorului scrise in partea din dreapta jos a fotografiei (exista programe de editare care va permit sa scrieti text peste o fotografie).

 

Proiectarea fotografiilor originale (nesemnate) si strangerea voturilor de la cei prezenti in sala,  vor fi facute in sala de conferinte a congresului, sambata, 1 octombrie, urmand ca premierea sa aiba loc la sfarsitul congresului.

 

Din motive organizatorice rugam toti participanții la acest concurs, sa ne trimita fotografiile cel mai tarziu pana in data de 15 septembrie a.c. la :  secretariat@apiterapie.ro + drstangaciu@gmail.com  + dr_daniela_v@yahoo.com Pentru mai multe relatii sunati la nr. 0723-457 843 (Dr Daniela VASILE)


Fotografiile castigatoare (avand semnatura autorilor pe fotografie) vor fi :

  • postate pe site-ul S.R.A. (apiterapie.ro); vedeti aici pozele castigatoare, in 2016
  • vor fi trimise pe Grupul SRA din Google Groups si
  • vor putea fi folosite in orice situatie unde este nevoie de promovarea apiculturii si apiterapiei, in tara si in strainatate

Revenire la pagina congresului