Tromboflebita

Ameliorare a tromboflebitei cu ajutorul produselor apicole

Prin intermediul unei prietene a fiicei mele, m-am convins cum se pot vindeca chiar şi boli grave prin tratament cu produse ale stupului.

Soţul prietenei fiicei mele a fost diagnosticat cu fractură de coloană vertebrală cervicală cu secţiune medulară. Renumiţii medici chirurgi şi neurologi nu i-au dat nicio şansă.

Soţia dumnealui, l-a descoperit pe domnul doctor Ştefan Stângaciu, care i-a recomandat tratamentul corespunzător afecţiunilor soţului. La un an de tratament, dumnealui a făcut primul pas. Deşi fiind diabetic insulino-dependent, tratamentul a mers foarte bine, glicemia scăzându-i substanţial, renunţând puţin câte puţin la insulină.

Acest caz fiindu-mi mai mult decât convingere, am apelat şi eu la domnul doctor Ştefan Stângaciu pentru o veche tromboflebită, gamba afectată iniţial fiind doar uşor colorată, apoi crescănd intensitatea culorii şi pe o suprafaţă aproximativ de 60%, zona afectată fiind întărită. Pentru acest diagnostic m-am adresat medicilor specialişti în cardiologie, chirurgie şi dermatologie, am fost internat , administrându-mi-se tratament cu heparină, antibiotice, trombostop şi diferite unguente. Rezultatul fiind, instalarea bolii şi pe celălalt picior, fiind chiar sub tratament. Tratamentul prescris a fost cu Detralex, unguente (antiflebitic, hepathrombin sau lioton gel).

În urma a ceea ce domnul doctor Ştefan Stângaciu a constatat, mi-a dat tratamentul corespunzător:

alimentaţie naturistă (ideal complet vegetariană, câteva săptămâni cel puţin) + 50 grame de polen proaspăt congelat + 50 grame de miere + 5 grame de lăptişor de matcă pur/crud + 50 picături de tinctură de propolis (10 x 5 porţii); din amestec luând în prima săptămână câte o linguriţă după fiecare masă, în a doua săptămână câte o linguriţă în timpul meselor şi din a treia săptămână câte o linguriţă înainte de fiecare masă.

local, la gamba afectată, ungere blândă cu crema cu propolis (se găseşte in magazinele Apicola si in Plafar-uri).
Urmez acest tratament de 4 luni şi intensitatea culorii a început să scadă, iar zona afectată întărită se mai menţine doar pe o suprafaţă de aproximativ 15-20 %.

Având o exemă, cei din jur spunându-mi că s-a mai micşorat, eu încă nu îmi dau seama, dar aveam pe dosul palmelor pielea crăpată de-mi dădea sângele, pt. care m-am uns cu diverse alifii, iar pe pielea capului făceam nişte cojiţe pt. care mi s-a dat Nidoflor, dar în zadar. Rezultatul fiind, apariţia acestora şi în zona urechilor.

În urma tratamentului cu produse apicole nu mai am pielea crăpată şi au dispărut acele cojiţe.

Mulţumim pe această cale domnului doctor Ştefan Stângaciu pentru miraculoasele tratamente ale stupului de albine.

Vasile
Telefon 0729731138.
E-mail: vasilica150@gmail.com

N.B. Data trimiterii marturiei : 16 apriilie 2013