Durerile reumatice mi-au scazut

Intepaturile de albine mi-au redat viata !

Tratamentul cu venin de albine în reumatism

Datorită eşecului medical în vindecarea şi ameliorarea reumatismului şi a neputinţei medicilor în a trata această boală, m-am gândit să prezint cazul meu fericit de ameliorare a durerilor cumplite de oase. În prezent am 36 de ani şi sunt din Bacău. Din anul 2004 sufăr de reumatism, formă generalizată, cu dureri permanente şi îngrozitoare la toate oasele din corp.

Am urmat numeroase tratamente cu antiinflamatoare – aulin, arava, salazopirină, arcoxia, movalis – fără nici un rezultat sau ameliorare semnificativă, din contră, agravându-se problemele digestive. În paralel am făcut şi 3 ani de injecţii cu moldamin, gândindu-ne că aceste dureri ar fi cauzate de numeroasele pusee de amigdalită din copilărie. Mai pun în calcul ratele la bancă pentru consultaţii, analize, medicamente, plus ani de suferinţă şi durere…

În disperare de cauză, fiind în prag de hemoragie digestivă şi dureri cumplite, la sfârşitul anului 2008, am găsit pe internet, în revista “Formula-As”, un interviu despre apiterapie cu dl. dr. Stângaciu. Am venit la o consultaţie în Bucureşti. Deoarece urmasem deja din articol tratamentul pregătitor cu propolis şi polen, dl. dr. Stângaciu ne-a îndrumat la Oneşti la dl. dr. Bratu să începem şedinţele cu venin de albine.

Încetul cu încetul am căpătat curaj şi am început să pun cu penseta câte o albină, părinţii mei având stupi la ţară. În prezent, o dată la 2-3 zile pun câte 12-13 albine pe spate şi pe picioare, durerile se ameliorează semnificativ, medicaţie antiinflamatoare iau doar în caz de extremă urgenţă, dacă stau în aer condiţionat sau în curent.

Tratamentul cu venin de albine l-am început în martie 2009, au trecut 3 ani de atunci şi durerile sunt din ce în ce mai suportabile. Tot acest tratament l-am urmat cu o prietenă cu aceleaşi grave probleme. Tot timpul noi avem în casă o cutie de albine pentru că durerile sunt atât de îngrozitoare, încât nu cedează decât după o cură de 10-12 zile, iar noi nu mai putem înghiţi nici măcar o pastilă din cauza gravelor probleme digestive.

Mulţumim d-lui dr. Stângaciu că ne-a insuflat curaj şi putere să începem acest tratament. Pot spune că datorită dumnealui pot să trăiesc şi să-mi continui viaţa.

 

Ciulei Ana-Maria, 20 martie 2012

E-mail: ana_ciulei@yahoo.com