COMISIA PENTRU CONCURSUL DE MIERE
Şef lucr. Dr. ing. LAURA STAN
Disciplina de Analiza senzorială a alimentelor din cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
Calea Mănăştur 3-5, Cluj-Napoca 400372, ROMANIA
Tel. 0040 264 596384 Fax 0040 264 593792
Email: laurastan@usamvcluj.ro
http://usamvcluj.ro/APHIS-DIA/contact.html
Dr. ing. OTILIA BOBIŞ
Managerul Laboratorului de Controlul Calităţii Produselor Apicole (APHIS)
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
Institutul ştiinţele Vieţii
Cluj-Napoca, ROMANIA
Tel. 0040 264 596384/387 Fax 0040 264 593792
http://usamvcluj.ro/APHIS-DIA/contact.html
Dr. Cristina Cîmpean,
specialist in analizarea calitatii produselor apicole prin metoda cristalizarii sensibile
COMISIA PENTRU CONCURSUL DE POLEN
Dr. Cristina Cîmpean,
specialist in analizarea calitatii produselor apicole prin metoda cristalizarii sensibile
Cătălin Maxim, apicultor Barnova, Iasi
Revenire la pagina congresului