Inscrierea in S.R.A.

Inainte de a va inscrie in Societatea noastra trebuie sa stiti bineinteles ce avantaje puteti obtine in schimbul cotizatiei si cooperarii dumneavoastra. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje:

1. Acces rapid (prin e-mail) la informatii de ultima ora in domeniul Apiterapiei.

2. Prioritate la consultanta profesionala, tehnica, juridica si de management, privind organizarea si functionarea cabinetelor medicale si centrelor in care se practica Apiterapia.

3. Posibilitatea de a intra in contact direct cu persoane care practica Apiterapia in tara si in strainatate.

4. Inscriere gratuita in grupul de discutii prin E-mail al S.R.A. (Lista/Grupul SRA).

5. Inscriere gratuita in grupul de discutii prin Whatsapp.

6. Membrii practicieni si apicultorii, cu cotizatia platita la zi, au posibilitatea de a fi listati pe site-ul SRA, in zona Adrese utile, cu datele lor de contact.

7. Apicultorii interesati au acces rapid si preferential la cursuri de specializare in domeniul apiculturii ecologice/medicinale pentru a-si putea vinde apoi mai usor produsele pe piata medicala.

8. Prioritate la inscrierea la activitatile organizate de S.R.A. (congrese, ateliere practice, expozitii cu plata, scoli, cursuri)

9. Reduceri de 30-50% la plata pentru participarea la orice eveniment organizat de S.R.A. (mese rotunde, conferinte, simpozioane, congrese, cursuri teoretice, ateliere practice), in conformitate cu deciziile Consiliului Director al S.R.A.

10. Acces gratuit la biblioteca de Apiterapie de la Mereni-Contesti (DB).

 


ATENTIE!

Pentru inscriere este necesar sa completati unul din formularele de mai jos, in functie de situatia in care va aflati. Fara completarea si transmiterea acestor date, precum si a copiei documentului de identitate (CI sau Pasaport), aderarea la Societatea Romana de Apiterapie nu poate fi validata.

  Cerere de adeziune la S.R.A. OnLine pt. Persoane Fizice (cerere in format electronic-formular OnLine)

  Cerere de adeziune OnLine la S.R.A. pt. persoane Juridice(cerere in format electronic-formular OnLine)

De asemenea, pentru orice plata faceti online, va rugam sa precizati numele persoanei pentru care se face plata sau numele firmei (sunt cazuri in care se trece un nume de firma si nu stim pentru cine se plateste) si ce reprezinta exact suma, pe cat posibil defalcat (ex. cotizatie 2020, taxa atelier practic/congres, etc.).

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!


Contul bancar al Societatii Romane de Apiterapie